Skip to main content
A Plus Studio Services

THE STUDIO

Το A Plus Studio είναι μία πλατφόρμα συνεργασίας με έδρα την Άνδρο, και ιδρυτή τον Αρχιτέκτονα Ανδρέα Χαλά.

Δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα από έργα μικρής κλίμακας όπως η εσωτερική διακόσμηση, ανακαινίσεις κατοικιών, αποκαταστάσεις κτιρίων, έως έργα μεγαλύτερης κλίμακας όπως η μελέτη και κατασκευή κατοικιών, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και άλλων επαγγελματικών χώρων.

Το A Plus Studio αντιλαμβάνεται το σχεδιασμό και τη κατασκευή ενός έργου σαν ένα σύνολο και υποστηρίζει όλα τα στάδια του με κεντρικό άξονα τον άνθρωπο. Η ¨λίστα επιθυμιών σας¨ αποτελεί την αφετηρία, ακολουθούν οι δικές μας βλέψεις για το σχηματισμό του χώρου και όλοι εκείνοι που θα κάνουν τα σχέδια μας πραγματικότητα.

Οι βασικές αρχές στις λύσεις που προτείνονται είναι η επίτευξη της μέγιστης εργονομίας, , η πρακτική χωρική γεωμετρία, η ένταξη στο περιβάλλον, η χρήση του φυσικού και τεχνητού φωτισμού, η αρμονική μετάβαση από τον εσωτερικό στον εξωτερικό χώρο και η εφαρμογή των κατάλληλων υλικών που ολοκληρώνουν το χώρο.


"Η αρχιτεκτονική είναι έρευνα της ανθρώπινης ύπαρξης, το πώς θα υπάρξει ζωή σε μια επιλεγμένη τοποθεσία. Το να ζούμε καλύτερα σημαίνει να είμαστε ανοικτοί στην ανανέωση και την εξέλιξη." Νίκος Κτενάς (1960-2022)

A Plus Studio at Work

A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services
A Plus Studio Services

Services

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
Κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, τουριστικά καταλύματα, αποκαταστάσεις κτιρίων, ανακαινίσεις, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και ειδικές κατασκευές είναι τα αντικείμενα μας. Σχηματίστε την επιθυμία σας και μοιραστείτε την μαζί μας ώστε μέσω του καλού σχεδιασμού, το όραμα σας να αποκτήσει πνοή και η επένδυση σας υπεραξία. Παράλληλα μέριμνα μας είναι ο παθητικός ενεργειακός σχεδιασμός, η τεχνολογική εξειδίκευση του έργου και η προσαρμογή σε νέα πρότυπα για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και η ορθή διαχείριση των πόρων.
Παρακολούθηση και διαχείριση έργων

Το έργο μέχρι να σας παραδοθεί περνάει από τα χέρια πολλών ανθρώπων και τελικά η καλή κατασκευή δικαιώνει τόσο τον σχεδιασμό όσο και τους πόρους (υλικούς και οικονομικούς) που έχουν διατεθεί. Υπό αυτό το πνεύμα συντονίζουμε και επιβλέπουμε το έργο σε όλα τα στάδια του και σε συνεργασία με τον εργολάβο του έργου, τους προμηθευτές των υλικών και τα λοιπά ειδικευμένα συνεργεία και εγκαταστάτες εφαρμογής.

Εξειδικευμένες αποτυπώσεις και τεκμηρίωση

Πέραν των συμβατικών μέσων για την αποτύπωση και τεκμηρίωση υφιστάμενων κτιρίων και συνόλων, το γραφείο μας διαθέτει και κάνει χρήση της 3D κάμερας Matterport Pro 2. Το «ψηφιακό δίδυμο» του χώρου που δημιουργείται μπορεί να καλύψει τις όποιες ανάγκες παρουσίασης ενώ παράλληλα παράγεται και 3D μοντέλο για μελετητικούς σκοπούς. Ενδεικτικές εφαρμογές Matterport Pro 2:

Για πιο απαιτητικές εφαρμογές και σε συνεργασία με εξειδικευμένο τοπογράφο μηχανικό γίνεται χρήση 3dlaser scanner σε κτίρια και drone για δημιουργία ψηφιακών μοντέλων εδάφους.

Γενικές υπηρεσίες
  • Το γραφείο μας και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν την πλήρη διαδικασία αδειοδότησης (και τυχών προεγκρίσεις) των έργων που έχουμε αναλάβει σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την κείμενη νομοθεσία.
  • Το γραφείο μας μέχρι σήμερα έχει αναλάβει πολυάριθμες αδειοδοτήσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) και τουριστικών καταλυμάτων (ΕΟΤ) στην πλατφόρμα Notify Business

Συμβουλευτείτε μας:

  • Πριν την αγορά ενός ακινήτου
  • Για τις δυνατότητες αξιοποίησης που έχει η ιδιοκτησία σας
  • Για την επαγγελματική επένδυση που σχεδιάζετε
  • Βλάβες που τυχών αντιμετωπίζετε ώστε να εξετάσουμε την παθολογία της κατασκευής σας και να σας προτείνουμε τα ανάλογα μέτρα

Το γραφείο μας και οι συνεργάτες του θα σας βοηθήσουν να καταρτήσετε το πλάνο σας, στο βαθμό που άπτεται των αντικειμένων μας.

Συνεργασίες

Έχοντας διανύσει ήδη την πρώτη δεκαετία στο χώρο, το γραφείο μας πλαισιώνεται από εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων για την κατάρτιση και παροχή υψηλού επιπέδου μελετών.

Παράλληλα ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών και καταστημάτων εξασφαλίζει τα κατάλληλα προϊόντα στις εφαρμογές μας.

A Plus Studio
Architecture

A Plus Studio
Architecture

Επικοινωνία

  • Γαύριο, Άνδρος, ΤΚ 84501
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© A Plus Studio. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου